Sevgili Öğrenciler;

Sitemizde öğretmenlerimizin hazırlamış oldukları konu özetleri, yaprak testlerini, video ders anlatımlarına kolaylıkla ulaşabilmektesiniz. Sitemizde bulunan online testler ile sistem üzerinden sorularınızı çözebilir puanlar kazanabilirsiniz.

 

Peki bu puanlar ne işimize yarayacak?

Puanların sistemimizde önemli bir yeri vardır. Sitemizin adındanda anlaşılacağı gibi bir lig sistemi mevcuttur. Siteye ilk giriş yaptığınızda çaylak liginden başlamaktasınız. Zamanla online testleri çözdükçe puanlar kazandıkça süperlig ve sonrada şampiyonlar ligine yükselmektesiniz. Bu puanlar sayesinden ligleri atlayabiliyor ve ay sonundaki ödülleri kazanabilmektesiniz.

Soru - Cevap Modülü Nedir?

Soru-Cevap modülünde çözemediğiniz soruları isterseniz yazarak isterseniz fotoğrafını çekerek anında paylaşabilirsiniz. Sorularını paylaştığınız andan itibaren öğretmenlerimiz veya öğrencilerimiz hızlı bir şekillde sorularınıza yardımcı olmaktadır. Ayrıca sizde soru-cevap modülünde arkadaşlarınızın sorularını çözebilir ve cevabınız yıldızlandığında ekstra puanlar kazanabilirsiniz.

 

Derslig Mağaza bize faydası nedir? 

Derslig Mağaza ile kitaplarınızı güvenilir bir şekilde alabilirsiniz. Birçok yayınevinin kitapları mağazamızda satılmakta ve bunlara derslig özel indirimleri yapılmaktadır.

 

 

Derslig.com ailesi olarak sizlere faydalı ve kaliteli bir online eğitim sistemi üzerinde çalıştık ve her geçen gün ailemizi büyüterek çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Şimdi sizlerinde çalışma zamanı 

Bu ligde kaybeden yok!