Değerli öğretmenimizin profiline ve içeriklerine ulaşabilmek için tıklayın. 

Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

 

Kendinizden biraz bahseder misiniz?

1995 Aydın doğumluyum. İlköğretim ve lise eğitim hayatımı Aydın geçirdim. ÜniversiteyiPamukkale Üniversitesinde okudum. 2020 yılında Arpaçay/KARS3 Kasım Ortaokulunda öğretmenliğe adım attım.

Öğrencilik hayatınız nasıldı?

Her zaman okulu seven, arkadaşlarımı seven, öğretmenlerime saygılı biröğrenciydim. Verilen ödevleri, görevleri doğru, düzgün ve en incesine kadar inceleyerek hazırlayan bir öğrenciydim.

En sevdiğiniz ders hangisiydi?

En sevdiğim ders öğretmeni olduğum Fen Bilimleri dersidir. Her zaman ilgimi çeken, eğlenceli bir ders olmuştur benim için.

Öğretmen olmaya nasıl karar verdiniz?

İlköğretim ve lise hayatım boyunca tek bir amacım vardı. Öğretmen olmaktı. Ortaokuldaçok sevdiğim ,saygı duyduğum, idolüm Fen Bilimleri öğretmenimiörnek almıştım. Onun gibi öğretmen olmak istiyordum. Ve o hayallerime azimle, istekle çalışarak başardım.

Derslig.com ile nasıl tanıştınız?

Derslig.com 'da çalışmalarıyla örnek olan çalışkan bir öğretmenimiz, Sadettin KARAASLAN ile vekil öğretmenlik yaptığım okulda tanıştık. Hazırlamış olduğu testler, çalışma kağıtları,denemeleri hazırlama süreci dikkatimi çekiyordu.Sadettin öğretmenimiz bana derslig.com'daki eğitim için yapılan paylaşımlarından bahsetti.Benimde ilgili olduğumu gördü ve derslig.com ailesi ile beni tanıştırdı. İyi ki tanıştırmış oldu ki onun sayesinde geniş bir kitleye eğitimde destek oldum.

İçerik yazmaya nasıl başladınız?

İçerik yazmaya başlamadan önce geniş bir öğretmenliğe hazırlanma sürecimle birlikte,özel ders verdiğim yıllarda hazırladığım testler, çalışma kağıtlarım ve konu anlatımlı içeriklerimle önceden de olsa bir alt yapım vardı. Ve bu içerikleri derslig.com ile birlikte daha sistemli,elektronik ortamla geniş bir kitleye paylaşmış oldum.

Derslig.com hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

İnterneti kullanan öğrenci ve öğretmenler için eğitim ihtiyacını destekleyen, online testler ,yaprak testler, konu içerikleri gibi destekleyicilerle kazanımlara uygun bir şekilde platform oluşturması gerçekten güzel bir yardımcı kaynak haline gelmiştir.

Hedefleriniz ve hayalleriniz nelerdir?

Eğitim konusunda güzel bir yerde olmak, geniş bir kitleye sesimi ve başarılarımı duyurmak. Eğitim camiasında saygın bir karakter oluşturmayı hedeflemekteyim.

Öğrencilerinize bir mesaj vermek ister misiniz?

Sevgili öğrencilerim, bir eğitimci olarak eğitim hakkında sizlere öncelikle şu mesajı vermek istiyorum:

Hedefiniz ne olursa olsun hep üzerine doğru yürüyün ,doğru yolda yürüdüğünüzü hissettiğiniz her şey için başaracağınıza inanın. Başaramacağınız hiçbir şey yok. Yalnızca istekli ve azimli olun. Öğrenmekten korkmayın. Öğrenmek için ortamlar yaratın ve öğrendiklerinizi bir başka kişilere öğreterek, anlatarak daha iyi öğrenmiş olacaksınız. Başarılı insanları örnek alın, idolünüz olduğu insanlardan öğrendikilerinizle hayallerinize daha doğru bir şekilde ulaştığınızı göreceksiniz.