Değerli öğretmenimizin profiline ve içeriklerine ulaşabilmek için tıklayın. 

Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

 

Kendinizden biraz bahseder misiniz?

Merhabalar, ben Sadettin KARAASLAN. Aslen Mardin/Kızıltepe'liyim. Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlköğretim Matematik bölümü mezunuyum. Şu an Didim Akköy Ortaokulunda görevimi sürdürmekteyim. Doğa yürüyüşünü ve seyahat etmeyi severim.

 

Öğrencilik hayatınız nasıldı?

 

İlk ve ortaokulu köyde okuduğum için akademik olarak çok başarılı olduğum söylenemezdi ama matematik dersine karşı ayrı bir ilgim ve yeteneğim vardı. Lise hayatımda ise bana ilham kaynağı olan ve yetiştiren çok değerli öğretmenim ve aynı zamanda abim olan Ali KARAASLAN sayesinde üniversite hayatına başladım.

 

En sevdiğiniz ders hangisiydi?

Çocukluğumdan beri en sevdiğim ders iş teknik(teknoloji tasarım) dersi  ve matematik dersi oldu.

 

 

Öğretmen olmaya nasıl karar verdiniz?

Küçüklüğümden beri bir şeyler üretip, ürettiğim şeylerin meyvesini almayı çok severim. Öğretmen olmayı da bundan dolayı seçtim.

Çocukları yetiştirmek ve daha sonra onların iyi mevkilere geldiğini görmek beni çok mutlu ediyor.

 

 

Derslig.com ile nasıl tanıştınız?

Derslig.com ile tanışmam; Afyon'dan Aydın'a tayin isteyeceğim zaman değerli dostum Mehmet ÖZDEMİR sayesinde oldu. Kendisi de Aydın'lı olduğu için tayin zamanında yardımı dokundu. Onun dürüstlüğü beni Derslig.com'a çekti diyebilirim.

 

 

İçerik yazmaya nasıl başladınız?

Daha önceleri kendi çapımda derslerde verimli olması için kendi içeriklerim vardı. Daha sonra Derslig.com ailesine katılınca ve buradaki doküman zenginliğini görünce benim de bir katkım olsun diye içerik yazmaya başladım. Umarım bir nebze de olsa faydam olmuştur.

 

 

Derslig.com hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Derslig.com takip etmeye başladığım ve içerik yazmaya başladığım günden beri hızla büyüyen bir eğitim sitesi olduğunu düşünüyorum. Çok zengin içerikleri ve özveri ile çalışan yazarlarıyla daha da iyi olacağını düşünüyorum.

 

 

Hedefleriniz ve hayalleriniz nelerdir?

Hedefim Matematik Öğretmeni olmaktı, şükür ki gerçekleşti. Hayalim çok fazla öğrenciye rehberlik edip bir iz bırakmaktır.

 

 

Öğrencilerinize bir mesaj vermek ister misiniz?

Her zaman. Öncelikle kendinize olan güveninizi kaybetmeyin. Unutmayın ki "HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR". İnsan istedikten sonra üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yoktur.