Değerli öğretmenimizin profiline ve içeriklerine ulaşabilmek için tıklayın. 

Kendisine çok teşekkür ediyoruz. 

 

 

Kendinizden biraz bahseder misiniz?

Kayısı diyarı Malatyalıyım. İlk ve ortaöğretimi Malatya’da tamamladım. Selçuk Üniversitesi Matematik öğretmenliği mezunuyum. 10 yıldır MEB’de öğretmen olarak çalışmaktayım. Öğrencilere ve öğretmenlere faydalı olmak için binlerce ücretsiz doküman hazırlayarak paylaşmaktayım. Genellikle günde 4 saat uyurum çünkü çalışmayı ve paylaşmayı severim.

 

Öğrencilik hayatınız nasıldı?

İlkokul ve ortaokul döneminde gayet başarılı bir öğrenciydim. Liseyi öğretmen lisesinde yatılı olarak okudum. Yatılı olmanın sıkıntılarıyla derslerde pek başarılı olduğumu söyleyemem. Ancak, 4,20 ortalama ile mezun olabildim. Üniversite hayatım ise sıkıntı yaşamadan rahat şekilde mezun oldum. Bunun en büyük sebebi matematik dersini sevmem.

 

En sevdiğiniz ders hangisi idi?

En sevdiğim ders Beden Eğitimi 😊

 

Öğretmen olmaya nasıl karar verdiniz?

Aile mesleği öğretmenlik olduğu için, öğretmenlik mesleğini tercih etmem de en büyük faktör olduğunu söyleyebilirim.

 

Derslig.com ile nasıl tanıştınız?

Derslig ile güzel insan Mehmet ÖZDEMİR ile tanıştım. Hazırlamış olduğum testleri, derslig de paylaşma teklifinde bulundu. İlmimizin zekâtı olarak daha çok öğrenciye ulaşmak için severek bu teklifi kabul ettim. Derslig’e katkıda bulunan ilk öğretmenler arasında bulunmak ise benim için gurur verici olduğunu söyleyebilirim.

 

İçerik yazmaya nasıl başladınız?

İçerik yazma işine, mezuniyetimden itibaren önce elle, sonra bilgisayarla yazarak başladım. Bu işin tamamen sevme işi olduğunu söyleyebilirim. Üstelik karşılık beklemeden. Hazırladığım içeriklerle ülkemiz öğrencilerine katkıda bulunuyor olmak benim için en önemli enerji kaynağı.

 

Derslig.com hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Derslig yeni açıldığından itibaren bu platformun milyonlarca öğrenciye ulaşacağının zaten farkındaydım. Bu sebeple bunun parçası olmaya o zaman karar vermiştim. Derslig’in yıllar içinde çok daha büyük bir platform olacağına eminim. Değerli arkadaşım Mehmet Özdemir başta olmak üzere, tüm ekibe çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

 

Hedefleriniz ve hayalleriniz nelerdir?

Eğitim adına aklıma gelen her şeyi zaten yapıyorum. En büyük hedefim köyde bir arsa alıp ekip, biçmek ve hayvan beslemek, özetle doğal yaşam.

 

Öğrencilerinize bir mesaj vermek ister misiniz ?

İyi bir liseyi kazanmak iyi bir üniversiteyi kazandırır. İyi bir üniversite de hayatta sizlere tüm kapıları açar. Bu sebeple ortaokulda çok çalışın sevgili öğrenciler.