Değerli öğretmenimizin profiline ve içeriklerine ulaşabilmek için tıklayın. 

Kendisine çok teşekkür ediyoruz. 

 

Kendinizden biraz bahseder misiniz?

Gökhan ASARDAĞ. 1984 Yenice/Çanakkale doğumluyum. Matematik öğretmeniyim. Evliyim, bir çocuk babasıyım.

Öğrencilik hayatınız nasıldı?

Çok başarılı bir öğrenci değildim. Ortaokulda matematikten hiç 3 aldığımı hatırlamam. En iyi notum 2’di. Matematiğin gizemini lise yıllarında keşfettim. Üniversite’de hakkımı sonuna kadar kullanıp 6,5 sene de bitirdim 😊

En sevdiğiniz ders hangisi idi?

İngilizce dersini çok severim. Hala da seviyorum. Vakit buldukça yeni yabancı kelimeler öğrenmek hoşuma gidiyor.

Öğretmen olmaya nasıl karar verdiniz?

Aslında hayalimde öğretmen olmak yoktu. Üniversite sınavına iki kez girdim. Eczacılık fakültesi istiyordum. Olmayınca rehber öğretmenimin tavsiyesi ile matematik öğretmeni oldum diyebiliriz.

Ancak pişman değilim iyi ki öğretmen olmuşum.

Derslig.com ile nasıl tanıştınız?

Derslig ile internet üzerinden doküman ararken tanıştım. İçeriklerin ücretsiz olması ve öğrencilerin de online olarak ulaşabilmesi bana çok kullanışlı geldi.

İçerik yazmaya nasıl başladınız?

Derslig ile tanışmadan önce sadece öğrencilerim için içerikler oluşturuyordum. Hobi gibi diyebiliriz. Derslig içeriklerimin tüm öğrencilere ulaşılabilir olmasını sağladı. Bundan dolayı sizlere tekrardan bir teşekkür etmek isterim.

Hedefleriniz ve hayalleriniz nelerdir?

İleride küçük hikayelerden oluşan bir kitap yazmak istiyorum. Ufaktan çalışmalarına da başladım. Dünyanın yedi harikasının tamamını görmeyi çok istiyorum.

Öğrencilerinize bir mesaj vermek ister misiniz?

Hayatta hiçbir başarı tesadüfen, emek verilmeden kazanılmıyor. Ne istediğinize karar verdikten sonra ona ulaşmak için sabırla ve planla çalışın. Matematik kolay bir ders değildir. Kolay olsaydı herkes yapardı. Ama sabırlı ve planlı bir şekilde çalışılınca size çok zevk verecek bir derstir.