Değerli öğretmenimizin profiline ve içeriklerine ulaşabilmek için tıklayın. 

Kendisine çok teşekkür ediyoruz. 

 

 

Kendinizden biraz bahseder misiniz?

29/10/1985 Hatay dogumluyum. 
İlk ve orta öğrenimimi Hatay’da tamamladıktan sonra üniversite egitimime Kocaeli Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünde devam ettim. 

Mesleğime ilk atama yerim olan Kandıra ilçesinde başladım. Çalışmaya başlayınca mesleğimi daha da çok sevdiğimi fark ettim. Bu alanda kendimi geliştirmeye başladım. Derslerimde kullanmak için hazırladığım içerikleri paylaşarak meslektaşlarıma da yardımcı olmak istedim. 

Kandıra’dan sonra, İstanbul’a tayin isteyip orada 3 yıl çalıştıktan sonra şu an görev yapmakta olduğum Akçakoca’da mesleğimi icra etmekteyim.  

10 yıldır MEB de öğretmenim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Yeni şeyler öğrenmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi severim.

Sıkı bir formula 1 takipçisiyim.

Öğrencilik hayatınız nasıldı?

Okul benim için eğlence yeri gibiydi. Hiçbir şeyi ciddiye almazdım. Ta ki Lise 2. sınıfta arkadaşlarımın teneffüslerde ders çalıştığını görene kadar. Sonrasında çalışmaya başladım. Geç başladım halen pişmanlığını yaşıyorum.

İlkokulda Türkçe, Ortaokulda Matematik ve lisede Fizik en sevdiğim derslerdi. Matematik dersi hep korkutucu olmuştur. Hiçbir zaman başaramayacağımı düşünürdüm. Çok da yapamazdım zaten. Ne olduysa Lise 2 de sayısal bölümünü seçmemle oldu. Çok önyargılıydım matematikte birkaç konuyu hiç öğrenmeden (nasıl olsa öğrenemeyeceğim diye) üniversite sınavına girdim. Bunun da pişmanlığını halen yaşıyorum.

Öğretmen olmaya nasıl karar verdiniz?

Öğretmenlik aklımın ucunda bile değildi. Tek hedefim eczacı olmaktı. Sınav sonucunda matematik öğretmenliğimin geldiğini görünce bu fırsatı kaçırmak istemedim.

Derslig.com ile nasıl tanıştınız?

Derslig.com ile Adem GÜNGÖR vasıtasıyla tanıştım. Yeni bir oluşumdu ve gelecek vadediyordu. Şu anda derslig.com un geldiği nokta hayal ettiğimin çok ötesinde.

İçerik yazmaya nasıl başladınız?

İçerik yazmaya mesleğimin ilk yılında başladım. Bir şeyler karalamak hoşuma gidiyordu. Yıllar geçtikçe bu alanda kendimi geliştirdim.

Hedefleriniz ve hayalleriniz nelerdir?

Hedefim öğrencilerimin analitik düşünme becerilerini geliştirerek onlara matematiği sevdirmek. Bu anlamda yol gösterici olup onların matematiği yardımsız yapabilmesini amaçlıyorum.

Öğrencilerinize bir mesaj vermek ister misiniz?

Sevgili öğrencilerim öncelikle öğrenmeyi öğrenin. Yaptığınız her işi en iyi şekilde yapmaya çalışmayın yapın. Kendinizi tanıyın ve en iyi öğrenme şeklinizi belirleyerek o yönde ilerleyin.