Değerli öğretmenimizin profiline ve içeriklerine ulaşabilmek için tıklayın. 

Kendisine çok teşekkür ediyoruz. 

 

Kendinizden biraz bahseder misiniz?

Merhabalar, ben Mustafa SEVİNÇ. Aslen Kırşehir/Akpınarlıyım. Marmara Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü mezunuyum. Şuanda Kırıkkale Merkez Yıldırım Beyazıt Ortaokulunda görevimi sürdürmekteyim. Piknik yapmayı, Bilgisayar oyunu oynamayı ve gezmeyi çok severim.

Öğrencilik hayatınız nasıldı?

İlkokulu mahallemdeki okulda okudum. Genelde başarılı bir öğrenciydim. İlkokulu bitirdikten sonra sınava girip Anadolu İmam Hatip lisesinin ortaokul bölümünü kazandım. 1 sene hazırlık ve 3 sene ortaokul kısmını okuduktan sonra tekrar sınava girip Anadolu Öğretmen Lisesini kazandım. Ayrıca bursluluk sınavını kazandım. Daha sonraki lise yıllarımda çok iyi olmasa da ortanın üstünde bir öğrenciydim. Üniversite sınavını ilk girişte kazandım ve Marmara Üniversitesini kazandım.Genelde başarılı bir öğrenciydim. Üniversiteyi sene kaybetmeden bitirip ilk girişte KPSS sınavını kazanıp öğretmen olarak atandım.

En sevdiğiniz ders hangisiydi?

Çocukluğumdan beri en sevdiğim dersler tarih ve matematik dersiydi.

Öğretmen olmaya nasıl karar verdiniz?

Ömrüm boyunca sınavlara girdim. Sınavlardan o kadar bıktım ki tek sınav olmayan meslek olan öğretmenliği seçtim. 

Derslig.com ile nasıl tanıştınız?

Facebook gruplarında doküman ararken bu sitenin tavsiyesini gördüm. Daha sonra siteye girdiğimde aradığım her şeyin olduğunu görünce bütün dokümanlarımı derslig.com'dan indirdim.

İçerik yazmaya nasıl başladınız?

Derslerde anlatmak için hazırladığım konu özetleri ve diğer dokümanları, paylaşım platformu olan sitede diğer arkadaşlarımın ve öğrencilerin yararlanması için katkıda bulunmak istedim.

Derslig.com hakkında görüşleriniz nelerdir?

Hızla büyüyen ve gün geçtikçe kendini geliştiren bir eğitim sitesi olarak düşünüyorum. Öğretmenler ve öğrenciler için çok faydalı bir sitedir.

Hedefleriniz ve hayalleriniz nelerdir?

Hedefim kendimi daha çok geliştirmek ve ilerde söz sahibi ve tanınan bir matematikçi olmak. Ayrıca esprili bir matematik kitabı çıkarmak. İsmi ORGANİK MATEMATİK. Sloganı ise beyinden çıkan lezzet. Tamamen organik…

Öğrencilerimize bir mesaj vermek ister misiniz?

Zeka ile ancak belirli yerlere kadar gidebilirsiniz ama çalışarak ve dürüst olarak her kapıyı açar ve başarılarınızı daha kalıcı hale getirirsiniz. Hiçbir zaman kendinizi hatasız ve dört dörtlük görmeyin. Herkesten bir şeyler alın ve kendinizi her zaman geliştirin. Çünkü DEVLETİMİZİN SİZE ÇOK İHTİYACI VAR.