Değerli öğretmenimizin profiline ve içeriklerine ulaşabilmek için tıklayın. 

Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

 

 

Kendinizden biraz bahseder misiniz?

-Merhabalar. İsmim Zeki Çamlıbel.1994 yılında Konya’nın Karapınar ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi burada tamamladıktan sonra lise eğitimi için Konya’da bulundum. Üniversite eğitimimi Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Öğretmenliğinde tamamladım. Yaklaşık 4 yıldır öğretmenlik yapmaktayım. Bunun yanı sıra son 2 yıldır da yazarlık yapmaktayım.

 

Öğrencilik hayatınız nasıldı?

-Öğrencilik zamanlarımda genellikle başarılıydım. Özellikle Fen ve matematiğe olan ilgim sayesinde çok daha fazla ilerleme kaydettim. Derslerimin yanı sıra çevrem ve öğretmenlerimden aldığım dönütlere bakılarak birazda esprili bir kişilik olduğumu söyleyebilirim.

 

En sevdiğiniz ders hangisiydi?

-Tabiki kendi alanımda olan Fen bilimleri en sevdiğim dersti.

 

Öğretmen olmaya nasıl karar verdiniz?

-Özellikle başlarda böyle bir düşüncem yoktu. Sonrasında insanlara bir şeyler öğretme fikri çok cazip geldi. Öğrettikçe mutluluğum arttı, sonrasında öğretmen olmaya karar verdim.

 

Derslig.com ile nasıl tanıştınız?

İnternette gezerken çoğu kez karşıma çıkmıştı. Sonrasında ise özellikle sosyal medyadan Derslig.com yöneticileriyle irtibat kurdum ve şuan buradayım.

 

 

İçerik yazmaya nasıl başladınız?

-Başlarda çoğu kez korkularım olmasına rağmen içimden sürekli gelen üretme hissi içerik yazmaya beni yönlendirdi diyebilirim.

 

Derslig.com hakkındaki görüşleriniz nedir?

-Sadece bir internet sitesi değil, her kesime hitap eden içerikleri ve hediyeleri ile tam bir aile olan bir kuruluş diyebilirim.

 

 

Hedefleriniz ve hayalleriniz nelerdir?

-Öncelikli hedefim bilgiye ihtiyacı olan herkesi bilgilendirmek. Hayalim ise bir gün kendi romanımı yazabilmek.

 

Öğrencilerinize bir mesaj vermek ister misiniz?

-Sevgili öğrenciler, okumaya özen gösterin. Bizleri ileriye taşıyacaklar sizlersiniz. Araştırmaktan, deney yapmaktan, okumaktan vazgeçmeyin. Hepinize başarılar dilerim.