Değerli öğretmenimizin profiline ve içeriklerine ulaşabilmek için tıklayın. 

Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

 

 

1) Kendinizden biraz bahseder misiniz?

5 Ocak 1992 Samsun Bafra doğumluyum. Tezli Yüksek Lisansımı tamamladıktan sonra doktoraya başladım. Bununla birlikte birçok yayınevinde yazarlık yapmaktayım.

2) Öğrencilik hayatınız nasıldı?

 Öğretmenlerim ve arkadaşlarımla iyi iletişim kuran bir öğrenciydim. Verilen görevleri özverili bir şekilde yerine getirmeye çalışan, öğrenim hayatım boyunca genelde başarılı bir öğrenciydim.

3) En sevdiğiniz ders hangisiydi?

Ortaokul ve lise hayatımda Türkçe dersini hep çok severdim. Tabii ki matematik dersine karşı da hep bir ilgim vardı.

4) Öğretmen olmaya nasıl karar verdiniz?

 Öğretmenlerimi sevmemden dolayı bu mesleğe karşı hep sempati duymuştum. Ayrıca lisedeki bir öğretmenimin beni desteklemesi ve yönlendirmesiyle matematik çözerken daha çok eğlendiğimi fark ettim böylece bu branşı tercih ettim.

5) Derslig.com ile nasıl tanıştınız?

Sürekli kullandığım bir siteydi. Yazar ekibimdeki bir öğretmenin yönlendirmesiyle dahil oldum.

6) Hedefleriniz ve hayalleriniz nelerdir?

Öğrencilerimize matematik çözebilmenin ne kadar eğlenceli olduğunu, hobilerinin arasına matematik kitaplarını koymalarını sağlamak en büyük hedefim. Biliyorum matematik sınav anında en korkutucu ders. Bu yüzden öğrencilerimizin birçoğu sevmiyor ya da korkuyor. Bu algıyı yıkıp matematiğin sınav kaygısını ortadan kaldırmayı çok isterim. Bulmaca gibi çözebilecekleri birçok kitapla onların sevgisini, daha doğrusu matematik sevgisini kazanmak istiyorum.

7) Öğrencilerimize bir mesaj vermek ister misiniz?

Ön yargılarınızdan kurtulup, içinizdeki korkuyu kontrol altına alabilmeyi başardıktan sonra sınav sizden korksun. Matematik ve bir çok dersi başarmanın püf noktası kitap okumaktır, unutmayınız.