Hız Yayınları Soru Bankası

Konuları pekiştirmek ve kazanım düzeyinde pratik yapmak için kullanılması oldukça uygun bir kaynak. Nitelikli sorulara geçiş öncesi hız ve pratik eksiğini ortadan kaldırmak için kütüphanenizde mutlaka bulundurmanızı tavsiye ederim.

Hız Yayınları Matematik Uzmanı 8

Konu hakimiyeti sağlanmış ise nitelikli sorulara kendini hazır hissedenler için çözülebilir, anlaşılabilir, doğru ve LGS'ye tam uyumlu soruların olduğu bu kaynak mutlaka çözmeniz gerekenler arasında.

DNA Yayınları Yeni Nesil Soru Bankası

Üst düzey soruları çözmek için farklı bakış açıları kazanabilmek oldukça önemli. Bunun için ise olabildiğince fazla ve farklı soru çözmek gerekir. Bu kaynak farklı bakış açısı kazandırmada yardımcı olabilecek güzel kaynaklardan bir tanesi.

Okyanus Master 7

Okyanus yayınlarının Master serisi üst düzey sorulardan oluşan, analiz ve sentez becerilerini ölçen seviyesinin en iyi kitaplarından. 8.sınıf öncesi LGS mantığına alışmak için muhakkkak öncelikle çözülmesi gereken bir kaynak.

Okyanus Classmate 7-8

Okyanus yayınlarının classmate serisi konu bitiminde kazanımları pekiştirmek ve hızınızı arttırmak için oldukça ideal bir kaynak. Pre Master kitabının bir önceki adımı olan bu kaynak çözülmeden geçilmemeli.

Okyanus Pre Master 8

Nitelikli sorulara başlangıç kitabı olarak düşünülebileceğimiz bir kaynak. Mantık açısından iyi düşünülmüş ve bir basamak görevi görmekte. Bu kaynağı çözdükten sonra nitelikli sorulara olan yaklaşımınızın eskisi gibi olmayacağını kesinlikle söyleyebilirim.

Startfen Süper Start 8

Başlangıç kitabı olarak önerebileceğim bir kaynak. Konu sonrası çözülebilecek hız ve pratiğinizi geliştirecek kaynaklardan biri. Unutmayın LGS sorularını çözebilmek için yeteri kadar hızlı olmak gerekir. Bunun için de kazanım seviyesinde problem yaşamamanız gerekir.

Startfen Matematik Kampı 8

Sınava yaklaştıkça elinizin altında muhakkak olması gereken kaynaklardan biri. Nitelikli soruları barındıran LGS mantığıyla hazırlanmış bu kaynağı çözmeden sınava girmeyin!

Altın Nokta Matematiği Sevdiren Kitap 5

Matematiğin günlük yaşam durumlarında nerelerde ve nasıl karşımıza çıkabileceğini harika problem durumları sunarak veren bu kaynak bakış açınızı kesinlikle değiştirip ön yargılarınızı kıracak.

Gama Fenomen 8 1.Dönem Kamp

Dönem sonunda mutlaka çözmeniz gereken bir kaynak. Özenle hazırlanmış sorulardan oluşan bu kitapta LGS'de çıkacak tüm dersler mevcut. Her bir dersin sorusu titizlikle hazırlanmış ve tamamı nitelikli sorulardan oluşmaktadır.

Okyanus Master 8

LGS hazırlık kitapları arasında en üst seviyede denilebilecek kaynaklardan. Sınava hazırlanan iddialı öğrencilerin mutlaka çözmesini tavsiye ederim. Alanında ilk olan kitaplardan biri olması sebebiyle çok önemli bir yere sahiptir.

1000 puan üzerinde olan öğrenciler için indirim müjdesi...