DNA YAYILARI VE 8.SINIF TÜRKÇE YENİ NESİL SORU BANKASI 

Öğrencilerin iyi bir lise kazanmaları, iyi bir mesleğe ve geleceğe sahip olmak adına atacakları ilk  adımdır. Bunun için öğrencilerin LGS’ye iyi bir şekilde hazırlanmaları gerekir. Öğrenciler; bu sınava konu tekrarı yaparak, test çözerek ve deneme sınavlarına girerek iyi bir şekilde hazırlanabilirler. Bu yazımızda sizlere hazırlık sürecinde destek olacak  ‘DNA Yayınları’ nı tanıtacağız.

 

DNA Yayınları;  deneyimli eğitim kadrosuyla ,her beklentiye en iyi çözümleri üretmeyi amaçlayan bir yayın olarak karşımıza çıkıyor. Hazırladıkları ürünlerin tamamı, oldukça uzun süren, titiz bir çalışmanın sonunda ortaya çıkıyor. Ürün geliştirme süreçlerinin her adımı ,büyük bir itinayla takip ediliyor. Böyle olunca da ortaya çözüm odaklı,öğrenciyi kısa sürede hedefe götürecek, kaliteli kitaplar çıkıyor.

Bu kitaplardan biri de DNA Yayınları’ndan çıkan ‘8.Sınıf Türkçe Yeni Nesil Soru Bankası’. Bu kitap, eğitim kurumlarındaki etkileşimli tahtalarda (akıllı tahta ) öğretmenlerin hızlı ve kolay ders anlatma ihtiyacını karşılamak amacıyla geliştirilmiş. Kazanım odaklı ve video çözümlü olarak yazılması en büyük artılarından birini oluşturuyor. Öğrenciler çözemedikleri soruları video vasıtasıyla daha iyi anlayabiliyor. LGS ’de sorulan ; şekiller, grafik yorumlama, tablo gibi yeni tarz sorulara uygun olarak tasarlanmış. Bu soru bankasında özellikle yeni nesil sorulara oldukça fazla yer verilmiş. Şekilli ve görsel ağırlıklı sorularla öğrencilerin hızlı anlama ,yorumlama ve muhakeme becerisini geliştirme amaçlanmış. Kitapta ‘Çoklu Kazanım Soruları’ adını verdikleri bir bölümde yer almakta. Bu bölüm, Türkçede yer alan birçok kazanımı bir araya getirip harmanlayan genel değerlendirme alanı olarak kabul edilebilir.

Sözel mantık ve muhakeme tarzı soruların çıkması ile yeni değişen sınav sistemine uygun ürünler çıkaran DNA Yayınları ,yenilikçi ve yön veren bir yayın olma niteliğindedir.

Dna Yayınlarının kitaplarına mağazamızdan ulaşabilirsiniz.