Merhabalar,

Eğitim adına çok zorlu günlerden geçtiğimiz şu dönemde birçok sınav türünde kendisini kanıtlamış BENİM HOCAM YAYINLARI, YouTube videoları ile birebir uyumlu 8.SINIF VİDEO DERS NOTLARI  kitap serisine imza attı. Öğrencilerin, öğretmen ve velilerin işini oldukça kolaylaştıracak olan bu seri LGS TAM SET olarak sunuldu.

👉Peki 8.SINIF VİDEO DERS NOTLARI  kitaplarımızda neler var? Öncelikle kitaplarımız aşamalı ve sarmal bir yapıya sahip.

👉 Her ünite başında yer alan “Kazanım Odaklı Süper Özet” bölümü, öğrencilerin konuya hızlı bir giriş yapmasını sağlayacak, bu bölüm konu tekrarı amacıyla yapılacak dönüşlerde de ilk bakılacak yer olacak.

👉 İkinci adımımız Youtube videolarıyla birebir uyumlu “Video Ders Notu” bölümlerimiz. Burada videolarımızla desteklenen bilgiler, alıştırmalar yer alıyor. Öğrencilerimiz, konuları kitabın yazarından dinleme fırsatı buluyor.

👉 Her video ders notunun ardından bir “Kazanım Tarama Testi” yer alıyor. Her video ders notu için ayrı bir test bulunmaktadır kitaplarımızda. Böylece bilgiler, bu testler aracılığıyla kazanım kazanım pekiştirilmiş oluyor.

👉 Ünitedeki tüm video ders notları ve testlerin ardından “Kazanım Değerlendirme Testi” geliyor. Bu testte zorluk seviyesi bir üst noktaya taşınmış oluyor.

👉 Her ünitenin sonunda diğer testlerden daha fazla sorunun yer aldığı “YENİ NESİL TEST bölümümüzle ünitede zorluk seviyesini en üst noktaya taşıyoruz.

👉LGS 2021'in sorularını da öngören konu anlatım ve soru tarzı, video desteği ile öğrencilerimizi LGS'ye en iyi şekilde hazırlayacak bir seri kaynaktır 8.SINIF VİDEO DERS NOTLARI SERİSİ.

 

Kitabı satın alan öğrenci, ne yaparsa netlerde en üst seviyeye ulaşır?

👉Sayfalardaki karekodu okutarak YouTube videolarımıza ulaşıp VİDEO DERS NOTLARINI kitabın yazarından dinlemelisiniz.

👉Her videodan sonra “Kazanım Tarama Testleri”ni çözüp konuyu pekiştirmelisiniz.

👉 Takıldığınız soruların çözümünü yazarlardan dinleyebilirsiniz.

👉Ünite bittiğinde “Yeni Nesil Sorular” bölümünü çözüp bilgilerinizi ölçmelisiniz.

Unutmayın bu sene sizin seneniz, hazırsanız başlayalım.