Derslig, Afetzede Öğrencilerin Yanında!

 

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla afet bölgesinde ilk ve ortaöğretim öğrenimi gören öğrencilere Derslig.com'dan yapacakları başvurular üzerinden ücretsiz 3 aylık Derslig Pro üyeliği tanımlayarak eğitimin geleceğine umut olmak için “Ülkede Birlig, Eğitimde Eşitlig” projesini başlattık.

Sorumlu ve duyarlı bir eğitim platformu olarak, “Herkesin Kazandığı Lig” olma hedefimizden de yola çıkarak afetler nedeniyle dezavantajlı durumda olan öğrencilerin de başarılı olup kazananlar arasında yer alması ve eğitimde eşitliğin sağlanması için ilk günden başlayarak afetzede öğrencilere ücretsiz erişim sağlamaya başladık. Çağın gereklerine uygun şekilde geleceği hedefleyen, çocuklarımızın geleceğimizin teminatı olduğunun ve her koşulda eğitimin devam etmesi gerektiğinin bilincinde olan bir eğitim platformu olarak deprem bölgesindeki eğitim kurumlarına, öğretmenler ve öğrencilere ulaşmaya, ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Tüm bu ihtiyaçlar ışığında şimdiye değin yaklaşık 9 bin afetzede öğrenciye Derslig Pro üyeliği tanımlayarak başlattığımız bu çalışmayı genişleterek tüm afetzede öğrencilere ulaşmayı hedefleyen büyük bir proje haline getirdik. Hayata geçirdiğimiz “Ülkede Birlig, Eğitimde Eşitlig’’ projesi kapsamında öğrenci ve afetzede olduğuna dair resmi belgelerini paylaşarak başvuruda bulunan ilk ve ortaöğretim seviyesindeki tüm öğrencilere 3 aylık Derslig Pro üyeliği tanımlıyoruz.

Ülkede Birlig, Eğitimde Eşitlig projesi ile öğrencilere eğitim desteği sağlıyoruz.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli olarak art arda gerçekleşen ve 11 ilimizi etkileyen depremler sonrasında bölgedeki temel ihtiyaçlara yanıt vermek için ilk günden bu yana seferber olduk. Ülkede Birlig, Eğitimde Eşitlig projesi ile de afetzede öğrencilerin yanında olmaya devam ediyoruz. Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında öğrenciler, Derslig.com üzerinden form doldurarak başvuru yapabilecek, bilgileri onaylanan öğrencilere doğrudan 3 aylık Derslig Pro üyeliği tanımlanarak bilgilendirme mesajı iletilecek, hemen ardından öğrenciler içeriklere hızlıca ulaşmaya başlayabilecekler. Üyelikleri tanımlanan öğrenciler Derslig Pro’nun; animasyon destekli konu anlatımları, video içi sorular, interaktif yeni nesil sorular, kazanım ağacı, ünite değerlendirme soruları, interaktif zaman çizelgesi, akıllı veli asistanı, yapay zekâ destekli güçlendirme programları gibi tüm özel içeriklerinden faydalanabilecekler.

“Herkesin Kazandığı Lig” olmaya devam edeceğiz.

 

Derslig olarak ilk ve ortaöğretim öğrencilerine çağı yakalayan bir anlayış ile binlerce etkileşimli içerik, yüzlerce animasyonlu ve interaktif konu anlatım videosu, öğrenciler için geliştirilerek oyunlaştırılmış̧ öğretim ve akıllı geri bildirim mekanizmaları ile ders çalışmanın en iyi yolunu sunmaya devam ediyoruz. Öğrenci ve eğitimcileri yeni nesil eğitim sistemleri ve teknolojileri ile tanıştırarak geleceği bugünden yakalamayı, afetzede öğrenciler başta olmak üzere dezavantajlı tüm öğrencilere ulaşarak eğitimde fırsat eşitliği sağlamayı, “Herkesin Kazandığı Lig” ilkesini sürdürmeyi hedefliyoruz.

 

Ülkede Birlig, Eğitimde Eşitlig projemize aşağıdaki bağlantı üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz;

Başvuru için buraya tıklayınız.


Mehmet Özdemir
Derslig Kurucu Ortağı