Öncelikle herkese merhabalar…
Sizler de birer matematik öğretmenisiniz benim gibi ve aynı zamanda sosyal medyadan izliyorsunuz eğitimle ilgili gelişmeleri çoğu kez…
Baştan anlaşalım. Bu köşe mizah içerir. 
Gülümsemekle derdi olanları da zerre iplemez…
Bu köşeden laf edilmemiş kişi muhtemelen matematik gruplarında tek bir beğeni bile yapmamış, yani henüz oltamıza takılmamıştır…
Gelelim ilk teşekküre. Derslig kurucusu Mehmet Özdemir hocamız bu köşeyi açmamıza izin verdi sağ olsun. Ancak haberi bile yok en çok taş kendisine gelecek. ? 
Hadi o zaman başlayalım…
Sizin de arada facebook ta 8 bildirim var işareti görüp savaş çıktı zannettiğiniz oluyor mu?
Benim oluyor. Bakıyorum ki Telat hoca 7 gruba test yüklemiş. Sonra grubu kapatacam yazmış. Rahatlamayla karışık o gerginlik paha biçilemez.
Sonra birisi kitap önerisi sormuş…
Vay efendim bir tek “Şeker Portakalı” yok önerilen kitaplar arasında. Sonra Harun hoca alınmış o da kalan tüm kitaplara gömmüş… ?
Unutmadan o sorulan soruların altına illa ki yorum yapan Evren hoca seni de unutmadık…
Evren hocam soru takıntın mı var? Bırak onu da başkası çözsün ?
Sen mi benim kitaptan çaldın ben mi senin kitaptan alıntı yaptım polemiklerine hiç girmiyorum.
Soruları çalmayan efendiler… Şeker de yiyebilsinler ?

Söz meclisten içeri… Örnek kitap yollayanlar bu sene fotoğraf paylaşmayana dava mı açıyor?
Aynı gün içinde aynı kitabı 85 farklı fotoğrafla görmek bazen itici oluyor efenim?
Heyy.. Murat hoca! Var mı başka kelime yarışması katıldığın… Kapışalım mı? Şaka bir yana sen benden de betersin… Her şeye gıcık olur mu bir insan? Bırakınız çiçek böcek paylaşsın hocalarımız… Kelebekler de sayı saymayı hak ediyor.
H. Mehmet hocam, Kerim hocam şu paylaştığınız sorulara #lgs2019 yazmayın ne olur, sonra onları kuşlar sakız sanıp çiğniyorlar…?

Pek sevgili Serkan hocalar...18000 kişilik grubunuzdan bazı  öğretmenlerin atildigina dair duyumlar alıyorum ki kendisi öğretmen olmadığı halde matematik kitabı çıkaran bir arkadaşın tavırları bunlar.sizin gibi değerli kişilere yakışmıyor ?
Bu arada kim olduğumuzla ilgili tahminlerinizi [email protected] e-mail adresine yollayabilirsiniz…
Haftaya Sercan hoca, Adem hoca, Yasemin hoca, Emre hoca ve Sinan hoca ve daha birçok şanslı öğretmene buradan göz kırpacağız. Haftaya görüşürüz…