Güçlendirme Merkezi Niçin Bu Kadar Önemli?

Evet sevgili arkadaşlarım hepinize selamlar. Bugün Derslig başarınızın anahtarı olduğunu düşündüğüm ‘Güçlendirme Merkezi’ni konuşacağız.

Güçlendirme merkezi, Derslig öğrencilerinin başarı durumunu tespit eden, öğrencinin daha başarılı olması için yönlendirmeler yapan yapay zeka destekli bir sistemdir.

Güçlendirme merkezi bir öğrenciye tek başına koçluk yapabilecek her şeyi içerisinde barındırmaktadır. Öğrencilerimizin bu konuda ilk adımı atması için bir deneme çözmesi ve sonrasında yönlendirmeleri takip etmesi yeterlidir.

Şimdi sizlere güçlendirme merkezini kullandıktan sonra başarılı olan öğrencilerin kazandığı yeni davranış becelerinden bahsedeceğim:

 

1-Artık neye, ne kadar çalışacaklarını biliyorlar.

Bazen ders çalışmaya hazır olduğumuzu düşünür sonrasında ne yapacağımızı bilemeyebiliriz. Bu karar verememe durumu maalesef bazen çalışma isteğimizi kaybetmemizi sağlayabilir.

Güçlendirme merkezi öğrencilerin eksiklerini belirler, onlara bir çalışma listesi verir. Bunları uyguladıklarında puanlarını ne kadar arttırabileceklerini öngörür.

Sizler de netlerinizi arttırmak istiyorsanız güçlendirme merkezini ziyaret edin.

 

2-Deneme alışkanlığı edindiler.

Birçok öğrencinin düzenli deneme çözümleri konusunda çalışmalar yapmadığını duyduk ve bu konuda harekete geçmek istedik.

Güçlendirme merkezi ile uygulayacağınız denemeler bu alışkanlığınızı yerine getirecektir.

Geçtiğimiz yıl denemelere giren öğrenciler daha sistemli hareket ettiklerini ve bunun performanslarına yansıdığını ilettiler. Bu da başarı hızımızı arttırdı.

 

3-Okul derslerinde ve LGS’de daha başarılı oldular.

Derslig öğrencilerin eğlenerek öğrenmesini sağlayan  interaktif bir eğitim platformudur. Amacımız eğlenirken öğrenmenizi sağlamak. Bu yüzden birçok arkadaşımız "Sıralamamı yükseltmek için hep gayret ettim. Bu mücadele farkında olmadan daha çok ders çalışmamı sağladı" diye ayrıca belirttiler. Bu da bizlerin gurur kaynağı.

Sizlere tavsiyemiz okul ve sınav hazırlığınızı daha eğlenceli hale getirmek istiyorsanız tavsiyelerimizi yerine getirmeniz. :) 

 

4-Bulunduğu liglerde iyi bir sıralama elde ettiler.

Derslig öğrencilerinin amaçlarından biri de bulunduğu yeri bir üst sıraya taşımaktır. Bunu yaparken liglerden yararlanıyoruz. Çaylak ligi, süper lig derken çalışmalarını istikrarla devam ettiren öğrencilerimiz kendilerini şampiyonlar liginde buluyorlar. Bu lig, derslig’in en başarılılarının bulunduğu lig’dir.

Geçtiğimiz yılı tamamlayan öğrencilerimiz okul ve sınavların yanı sıra liglerde de iyi sıralamalar elde ederek başarılarını taçlandırdılar.

 

Sizler de başaranların arasında yer almak istiyorsanız, harekete geçiniz.

Sizleri seviyoruz, görüşmek üzere.

 

Eğitim Koçu / Osman Sarı