Derslig'de turnuva heyecanı başlıyor! Hem yazılılara hazırlan hem de sürpriz ödüller kazan! Turnuva boyunca her gün en az 50 puan topla, elenmeden turnuvayı tamamla, sürpriz ödüllerden biri senin olsun!
Ödüller turnuva şartlarına uygun şekilde turnuva sürecinde en fazla puan toplayan kullanıcılara verilir.
Verimli ders çalışmanızı sağlayacağını düşünerek yayına aldığımız Derslig 2. yazılılara hazırlık turnuvasıyla sizlerin karşısındayız. Bu turnuva, zaten günlük rutin şekilde ders çalışan öğrencilerimiz için bir motivasyon, "ders çalışmaya başlamam lazım ama yarın başlarım" diyerek çalışmaya başlamayı erteleyen öğrenciler için de bir tetikleyici olacak. Yazılı hazırlığına erkenden başlamak ve eksiklerini hızlıca kapatmak isteyen öğrencilerimiz turnuvamıza katılarak çalışmalarını daha eğlenceli hale getirebilirler.
Turnuva olduğunu sonradan duyan ve katılım sağlayamayan öğrencilerimiz olursa üzülmesinler, turnuvalar artarak devam edecek.
> Turnuva 22 Mayıs - 04 Haziran tarihlerini kapsamaktadır. Turnuvayı başarılı bir şekilde tamamlamak için 14 gün boyunca her gün minimum 50 puan kazanmanız gerekmektedir.
> Turnuvayı başarılı bir şekilde tamamlayan öğrencilerimiz arasından ilk 3 öğrencimize aşağıda detayları paylaşılan ödüller verilecektir. Ödüller etkinliği başarılı bir şekilde tamamlayan ve 22 Mayıs - 04 Haziran tarihleri arasındaki kazandığı puanı en fazla olan ilk 3 öğrenciye verilecektir. Yani 14 gün boyunca her gün minimum 50 puan toplayan ve turnuvaya katılan öğrenciler arasında 3 günlük toplam puanı en yüksek olan öğrencimiz 1. olacaktır. Diğer ödül kazanacak öğrencilerin sıralaması da aynı şekilde yapılacaktır.
Birincilik Ödülü: JBL Tune 510BT Kablosuz Kulaklık
İkincilik Ödülü: Stabilo Boss 10'lu Fosforlu Kalem Seti
Üçüncülük Ödülü: Franz Kafka 10'lu Kitap Seti (Cep Boy)
İlk olarak turnuva süresi boyunca Derslig üzerinden puan kazandıracak çalışmalar yaparak günlük minimum 50 puan toplamalısınız. Örneğin 1. gün 134 puan topladınız fakat ikinci günü 30 puan ile tamamladınız. Turnuva şartlarını sağlayamadığınız için elenirsiniz.
Ödül kazanmak için 14 günün toplam puan kazanımına bakılmaktadır. Dolayısıyla ödül kazanmanız için günlük 50 puan size yeterli olmayacaktır. Ödül kazanan kullanıcılar arasına girmek için elinizden geldiği kadar tekrar çalışması vb. etkinlikler yaparak 14 gün boyunca Derslig üzerinden bol bol çalışma yapıp puan toplamanız gerekir.
Turnuvaya son katılım zamanından önce katılmak, kayıtlı Derslig lise seviyesinde öğrenci olmak ve yukarıda belirtilen şartların dışında başka bir şart bulunmamakta. Yani günlük minimum 50 puan kazanmak turnuvayı tamamlamanız için yeterli fakat ödül kazanmanız için ilk 3'e girmeniz gerekiyor.
Hayır, turnuvaya katılmak ve ödül kazanmak için Derslig PRO kullanıcısı olmanız gerekimiyor. Ücretsiz olarak Derslig kullanan öğrenciler de turnuvaya katılıp ödül kazanabilirler.
Soru: Her gün 50 puan toplayamazsak ne olacak?
Cevap: 14 gün boyunca her gün minimum 50 puan toplarsan turnuvayı başarılı bir şekilde tamamlamış olursun. Ödül kazanmak için belirtilen günlerde fazla puan toplayıp en fazla puan toplayan ilk 3 kullanıcı arasına girmen gerekir.
Soru: Aynı anda birden fazla turnuvaya katılabilir miyim?
Cevap: Evet, Derslig hesabınıza girdiğinizde aktif ve katılıma açık turnuvaların tamamına katılabilirsiniz. Aynı anda birden fazla turnuvaya katılmanız durumunda kazandığını puanlar her bir turnuvaya ayrı ayrı yansıyacaktır.
----------------------
Daha fazla puan kazanmak istiyorsunuz ve nasıl puan kazanacağınızı bilmiyorsanız Puan Kazandıran Derslig Özellikleri blog yazımıza göz atmanızı tavsiye ediyoruz.
Turnuvaya katılarak istatistiklerini görüntüleyebilirsin.