Herkese merhaba, yazılıların yaklaştığı bu dönemde notlarını yüksek tutmak ve yazılılara hazır olmak için ne yapman gerektiğini bilmiyorsan doğru yerdesin!

 

Sevgili arkadaşım, yazılılar yaklaşırken çalışmalarını tamamlamanın ardından bir prova ne iyi olurdu değil mi!

Hiç merak etme, Derslig’in senin için hazırladığı zengin interaktif yazılı havuzunun 1. dönem 2. yazılıları yayınlanmaya başladı.

 

Ortaokul ve lise düzeylerinde kolay, orta, zor seviyelerde hazırlanan bu interaktif yazılılarla artık başarıya daha yakınsın!

 

Peki bu interaktif yazılı havuzunu nasıl kullanacaksın?

Öncelikle interaktif yazılıların en önemli özelliklerinden biri tekrar çözülebilir olması. Yani ilk olarak konu çalışmalarını yapmadan önce bu sınavları uygulayarak hangi konularda eksik kaldığını tespit edebilirsin. İnteraktif yazılıları uyguladıktan sonra yazılı puanını ve soruların cevaplarını anında görebilmen hata yaptığın yerleri ve eksik kaldığın konuları tespit etmende sana yardımcı olacaktır. 

Sonrasında eksik noktalarının konu anlatım videolarını izleyerek konu eksiklerini kapatmaya yönelik çalışmalarını tamamlayabilirsin. 

Konu eksiğini kapattıktan sonra interaktif yazılı çalışmalarına devam edebilirsin.

Sırasıyla kolay, orta, zor seviyelerdeki yazılıları uygulayarak bir sınav provası gerçekleştirebilirsin. Ayrıca interaktif yazılıların hem açık uçlu hem de test formatındaki soruları sayesinde yazılılarına tam anlamıyla hazır olacaksın. 

Dikkatli ol! 

İnteraktif yazılı puanının hesaplanabilmesi için hiçbir soruyu boş bırakmamalısın. Tüm soruları cevapladıktan sonra karışına çıkan “bitir” butonuna bastığında yazılı sonlanacak ve puanını göreceksin.

 

Derslig ile 2. yazılıları kolaylıkla atlatacağına eminiz!

 

Sana güveniyoruz:)

Uyguladığın yazılı sonuçlarını bizimle paylaşmayı unutma:)