Merhaba Sevgili Öğrenciler,

Ben psikolog Aleyna Davaz, bu yazıda sizlere kendimi tanıtmak ve Derslig platformunda sizlere destek olmaktan büyük mutluluk duyacağımı belirtmek istiyorum. Sizlerin akademik ve kişisel gelişimlerinize katkıda bulunmak amacıyla buradayım ve sizlerle birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Öncelikle kendimden biraz bahsetmek istiyorum. Ben Aleyna, gençlerle çalışıyorum. Psikoloji alanında sahip olduğum bilgi ve deneyimlerimi sizinle paylaşarak; ders çalışma programı oluşturma, zaman yönetimi, motivasyon kaybı, sınav stresi gibi konularda destek olmayı amaçlıyorum.

Derslig platformunda sizlerin karşılaştığı problemler, beklentileriniz ve önerilerinizi dinlemek istiyorum. Birbirimizi tanıyarak akademik ve kişisel yaşamınızı keyifli hale getirerek bu platformdan en yüksek verimi alabilmeniz amacıyla buradayım.

5, 6, 7 ve 8. sınıf, yaşamınızın önemli bir süreci ve birçok farklı deneyimle karşılaşabilirsiniz. Bu deneyimi yaşarken de sık sık karşılaşılan problemleri birlikte ele alarak çözümler bulmak ve sizleri desteklemek benim öncelikli hedefim. Kendinizi tanımanız, amaçlar belirlemeniz ve bu amaçlara ulaşmak için gerekli adımları atmanıza yardımcı olmak istiyorum. Her biriniz biriciksiniz ve kendinizi keşfetmeye çalışıyorsunuz. İhtiyaçlarınız neler birlikte keşfedelim ve bu dönemi güzel bir şekilde noktalayalım.

Derslig platformunda, akademik başarılarınızı destekleyen birçok kaynak ve içerik bulabilirsiniz. Sizi anlayacağını düşünüyorum 😊Bende sizin yanınızdayım….

Başarmak da sizin elinizde… 😊

Sizlerle birlikte çalışmak için de sabırsızlanıyorum. Her birinizin potansiyeline inanıyorum ve başarılarınızı paylaşmak için burada bekliyorummmmmmm.

Sevgilerimle,

Psikolog Aleyna Davaz