Değerli öğretmenimiz:

Artık ilk dönemi geride bırakıyoruz ve önümüzdeki iki haftalık süreci bir ara tatil ile taçlandıracağız.

Öğrencilerinizin ilk dönem eksiklerini eğlenerek giderebilecekleri bir öğrenme ortamını sizlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz.

-DERSLİG PRO SINIF PAKETİ İLE TANIŞIN!

Derslig pro sınıf paketi ile öğretmenlerimiz kendi sınıflarını oluşturabilir, bu sınıflara öğrencilerini davet edebilir ve ‘DERSLİG PRO KULLANIMINI’ 14 gün boyunca öğrencileri ile buluşturabilir.

Nasıl Katılabilirim?

Onaylı bir öğretmen profiline sahipseniz, derslig.com’a giriş sağladığınızda görselde yer alan ‘sınıflarıma göz at’ butonuna tıklayınız.

Açılan pencerede ‘sınıf kodu al’ butonuna tıklayarak ‘sınıf-şube-öğrenci sayısı’ seçeneklerini işaretleyerek sınıfınızı oluşturabilir, davet kodunuzu aktif hale getirebilirsiniz.

Artık hazırsınız.

Sağ tarafta yer alan 2 numaralı butona tıkladığınızda sınıf davet linkini oluşturabilir, öğrencilerinize gönderebilirsiniz.

Dilerseniz 1 numaralı butona tıklayarak size özel sınıf kodunu oluşturabilir, bu şekilde de öğrencilerinizin sınıfa katılmasını sağlayabilirsiniz.

Bu seçeneklerden her ikisini de aynı anda tercih etmek durumunda değilsiniz.

Daha pratik olması açısından sınıf davet linki oluşturup öğrencilerinizle paylaşmanızı öneririm. Sonrası zaten çok basit.

Şimdiden tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, süper bir ara tatil dileriz :)

 

Derslig Ekibi