Toplama Oyunu kimlere hitap eder?

 

Okulda veya ödev yaparken sen de işlem hataları yapmaya devam ediyor, sınavlarında hep işlem hatasından dolayı mı puan kaybediyorsun? Bunu nasıl çözebilirim diye düşünüyor ve sıkıcı bir şekilde de çalışmak istemiyor musun? O zaman hadi gel senle bir oyun tanıyalım. 

 

Derslig’in eğlenceli içeriklerinden Toplama Oyunu, hem eğlendiriyor hem pratiğini kuvvetlendiriyor. Nasıl mı, hadi bakalım!

 

Oyuna başlamadan önce ayarlar kısmından 1. ve 2. sayı için basamak seçerek oyunun seviyesini artırıp azaltabilir ve kendine uygun olanı seçme imkanına sahipsin. Oyunun süresini de ayarlar bölümünden kendi uygun olacak şekilde ayarlayabilirsin! 

Bunun yanı sıra oyun tek kişi oynanabilmesinin yanı sıra iki kişi şeklinde de oyananabiliyor. 

Bunu da oyuna başlamadan önce çıkan sayfadan seçebilirsin!

Toplama Oyunu nasıl oynanır? 

 

Toplama Oyununda oyunculara başta sayılara seçmiş olduğunuz basamaklar kapsamında sayılar veriliyor ve seçmiş olduğunuz süre boyunca gelen toplama işlemlerini yapmanız isteniyor. Oyunun amacı ise belirlediğiniz oyun süresi içinde yapabildiğiniz kadar fazla toplama işlemi yapmanız! 

Peki Toplama Oyununda puan nasıl hesaplanır?

 Her doğru şıkkı seçtiğinde ekranın üst kısmında yer alan puan hanesine 10 puan eklenir. Ama oyunun heycanıyla veya dikkat hatasından kaynaklı yanlış şıkkı seçmen durumunda da eksi puan almazsın ve puan hanenden puan eksilmez! 

 

Oyunda çok hızla şık işaretlemen durumunda biraz sakinleşmen ve bir nefes alman adına bir uyarı alabilirsin! Dikkat et ve odaklan. Motivasyonunu kaybetme!

Evet! Oyunumuzu tanımış olduk! Şimdi sen de eğlenerek hızlanmak ve peşimizi bırakmayan, başımıza bela olan işlem hatalarından kurtulmak istiyorsan eğer hadi gel oyun oynayalım!!!

 

Oyun linki : https://www.derslig.com/oyunlar/toplama-oyunu