Element Oyunu kimlere hitap eder?

 

Sen de element ve bileşiklerin formüllerini ezberlemekte zorluk yaşıyorsan, onları sıkıcı bir şekilde oturup ezberlemeye çalışmaktansa Element oyunu ile eğlenerek kalıcı bir şekilde öğrenmeye ne dersin? 

 

O halde cevabın evetse hadi gel biraz oyunumuzu tanıyalım! 

 

Oyuna başlamadan önce ekranda tek ve iki oyuncu şeklinde oynama imkanı sunuluyor. Dilersen tek başına oynayıp formüllere hakimiyetini arttırabilir ve pekiştirme yapabilirsin, dilersen de bir arkadaşınla eş zamanlı olarak oynayıp rekabet ortamı oluşturarak hem eğlenip hem öğrenebilirsin. 


 

Yine oyuna başlamadan önceki ekranda oyunun süresini kendine göre belirleyebilirsin. En az 40 saniye en çoksa 100 saniye aralığında seçim yapman mümkün. ,

 

 

Element Oyunu nasıl oynanır? 

 

Element oyununda siz oyunculara seçtiğiniz oyun süresi boyunca farklı bileşik formülleri ve element sembolleri verilmektedir. Sizden de verilenlere yönelik 2 adet şık sunulur. Sizden beklenen bunlardan doğru olanı seçmenizdir. Oyunun amacı, oyun süreci boyunca ne kadar fazla soru çözüp ne kadar çok doğru yaparsan o kadar çok puan alırsın şeklindedir . Ve ne kadar yüksek puan alırsan skorun da o kadar yükselmiş olur! 

 

 

Peki Element Oyununda puan nasıl hesaplanır?

 

Her doğru şıkkı seçtiğinde ekranın üst kısmında yer alan puan hanesine 10 puan eklenir. Fakat yanlış cevabı seçtiğinde puan hanesinden puan silinmez. Yani yanlış yaptığında eksi puan alma durumu yoktur.

 

 

Sen de eğer eğlenerek element ve bileşiklere hakimiyetini arttırmak istiyorsan ve okulda hocalarının yapacağı ansız sözlülere hazırlıklı olmak istiyorsan seni de bizle oyun oynamaya bekleriz! 


 

Oyun Linki: https://www.derslig.com/oyunlar/element-oyunu