Çarpma Savaşı Oyunu kimlere hitap eder?

 

Sen de çarpma işlemi yaparken zorlanıyor veya yavaş kaldığını mı düşünüyorsun? Ya da hala kafandan yapabileceğin işlemler için hesap makinesi kullanıyor ve artık bundan sıkılıyor musun? 

 

O zaman bu Çarpma Savaşı oyunu tam sana göre. Eğer işlem hızını ve pratiğini arttırmak isrersen seni de bu oyuna davet ediyoruz.

 

Derslig’de yer alan çeşitli oyunlardan bir tanesi olan Çarpma Savaşı, bireysel  veya iki kişi halinde oynayabileceğiniz bir çarpma oyunudur. Oyuna başlamadan önce ayarlar kısmından 1. ve 2. çarpanın katlarını seçme şansınızın olduğu ve oyunun süresini belirleme imkanınızın bulunduğunu unutmayın! 

 

 

Çarpma Savaşı Oyunu nasıl oynanır? 

 

Çarpma savaşı oyununda siz oyunculara başta belirlediğiniz oyun süresi boyunca, seçmiş olduğunuz basamak sayıları dahilinde sayıların çarpımları soruluyor. 2 Şık halinde gelen şıklardan en kısa sürede doğru şıkkı bilmek oyunun amacını oluşturuyor. Belirlediğiniz oyun süresince ne kadar çok işlem yapıp sonuçlarını da doğu işaretlerseniz skorunuz o kadar yükselmiş oluyor! 

 

 

Peki Çarpım Savaşı Oyununda puan nasıl hesaplanır?

 

Her doğru şıkkı seçtiğinde ekranın üst kısmında yer alan puan hanesine 10 puan eklenir.Ama yanlış şıkkı seçmen durumunda da eksi puan almazsın ve puan hanenden puan silinmez veya eksilmez! 


Tek kişi oynamanın keyfi ayrı, iki kişi halinde oynamanın apayrı! Tek kişi oynarken pratiğinizi ve analitik zekanızı geliştiştirmeye yönelik hem eğitici hem eğlenceli olan Çarpma Savaşı, iki kişi şeklinde bir arkadaşınızla eş zamanlı oynarken hem rekabet ortamı yaratıyor hem de arkadaşınızla kaliteli vakit geçirmenize olanak sağlamış oluyor. 

 

Bizce denemediysen kesinlikle bir denemelisin!

 

O halde oyun oynayalım…


 

Oyun linki : https://www.derslig.com/oyunlar/carpma-oyunu